Anlita oss

Med grund i Tilias mångåriga arbete nära unga med psykisk ohälsa utbildar och föreläser vi. Vi anpassar och skräddarsyr om behov finns. Kontakta oss gärna!

Vi erbjuder

1.Föreläsning för unga

2.Föreläsning för vuxna

3. Workshops självkänsla

Pris & bokning

Vill du beställa en föreläsning och/eller skräddarsy ett uppdrag? Hör av dig till oss.

E-post: hej@teamtilia.se

OFFERT ATT LADDA NED!


Om Tilia

Tilia är en ideell organisation som jobbar stödjande samt med påverkansarbete för ungas psykiska hälsa sedan 2012. Tilia finns rikstäckande via vår chatt, mail, lägerverksamhet och stödgrupper som du kan söka dig till oavsett vart du befinner dig i landet.

Tilia har bland annat fått Psynkpriset i kategorin Egenmakt, från Sveriges kommuner och regioner. med motivering:

“2016 års pris går till Tilia för att alla dagar i veckan, året om vara någon att prata med, en axel att luta sig mot och en trygg vuxen att bolla med för de unga som behöver. Tilia arbetar rikstäckande genom chatt- och mailstöd. Chatten fungerar som ett medmänskligt stöd och fyller upp ett ”glapp” i samhället efter kontorstid när många vuxna går hem, men barn och ungas dåliga mående ökar.”


VÅRA FÖRELÄSARE

ADAM

Adam studerar till sjuksköterska samt jobbar på en psykiatrisk akutmottagning. Engagerat sig i Tilias påverkande arbete som volontär sedan 2015. Brinner för att förändra strukturer för att förbättra situationen för unga med psykisk ohälsa, i synnerhet unga HBTQ+personer. Tidigare bland annat varit verksam som föreläsare hos Kärleksakuten, med uppgift att upplysa och tala öppet med unga om sex och samlevnad.

CARRO

Carro är genusvetare och ungdomscoach. YAM (Youth Aware of Mental health)-instruktör vid Karolinska Institutet, Nationellt centrum för suicidforskning och prevention. Förutom att vara föreläsare är Carro samordnare för stöd online samt volontär i stödchatten och under lägerverksamhet.