Anlita oss

Med grund i Tilias mångåriga arbete nära unga med psykisk ohälsa utbildar och föreläser vi. Vi anpassar och skräddarsyr om behov finns. Kontakta oss gärna!

Vi erbjuder

1.Föreläsning för unga

2.Föreläsning för vuxna

3. Workshops självkänsla

Pris & bokning

Vill du beställa en föreläsning och/eller skräddarsy ett uppdrag? Hör av dig till oss.

E-post: hej@teamtilia.se

OFFERT ATT LADDA NED!


Om Tilia

Tilia är en ideell organisation som jobbar stödjande samt med påverkansarbete för ungas psykiska hälsa sedan 2012. Tilia finns rikstäckande via vår chatt, mail, lägerverksamhet och stödgrupper som du kan söka dig till oavsett vart du befinner dig i landet.

Tilia har bland annat fått Psynkpriset i kategorin Egenmakt, från Sveriges kommuner och regioner. med motivering:

“2016 års pris går till Tilia för att alla dagar i veckan, året om vara någon att prata med, en axel att luta sig mot och en trygg vuxen att bolla med för de unga som behöver. Tilia arbetar rikstäckande genom chatt- och mailstöd. Chatten fungerar som ett medmänskligt stöd och fyller upp ett ”glapp” i samhället efter kontorstid när många vuxna går hem, men barn och ungas dåliga mående ökar.”


VÅRA FÖRELÄSARE

ADAM

Adam studerar till sjuksköterska samt jobbar på en psykiatrisk akutmottagning. Engagerat sig i Tilias påverkande arbete som volontär sedan 2015. Brinner för att förändra strukturer för att förbättra situationen för unga med psykisk ohälsa, i synnerhet unga HBTQ+personer. Tidigare bland annat varit verksam som föreläsare hos Kärleksakuten, med uppgift att upplysa och tala öppet med unga om sex och samlevnad.

CARRO

Carro är genusvetare och ungdomscoach. YAM (Youth Aware of Mental health)-instruktör vid Karolinska Institutet, Nationellt centrum för suicidforskning och prevention. Förutom att vara föreläsare är Carro samordnare för stöd online samt volontär i stödchatten och under lägerverksamhet.

LOLLO

Lollo är samhällsvetare och diplomerad MI-coach med KBT inriktning. Lollo har engagerat sig i Tilias samtliga verksamheter sedan 2014 och jobbar idag som verksamhetsledare inom organisationen. Har tidigare bland annat jobbat som utredningssekreterare hos den Nationella samordnaren på området psykisk hälsa.

TERESA

Teresa har engagerat sig i Tilia som föreläsare sedan 2015 och är nu även engagerad i Tilia Göteborg. Hon studerar till socionom och jobbar med barn och unga på olika sätt. Hennes hjärta slår lite extra för att unga ska känna sig hörda och sedda i det dem upplever här och nu.

HANNA

Hanna är fritidsledare och engagerar sig utöver föreläsandet som volontär i Tilias stödverksamhet samt är ordförande i Tilia Linköping. Hon brinner extra för att ungas röster ska få höras och tas på allvar.

KIM

Kim studerar till psykolog och har erfarenhet av att jobba med psykisk ohälsa på psykiatriska mottagningar. Förutom att föreläsa för Tilia föreläser Kim kring identitet och interreligösa möten samt om hennes farmor som överlevde förintelsen med avsikten att aldrig glömma. Kim brinner för att skapa ett klimat där tabun kring att tala om psykisk hälsa, identitet och religion inte existerar.