Mail-teamet

Ellinor

Fokusområden:

Självkänsla, ensamhet och oro

Kort om mig:

Jag har länge kämpat med ångestfyllda tankar om mig själv och hur jag borde vara. Under flera år av min skoltid utsattes jag för mobbning vilket ledde till att jag förföljdes av väldigt mörka tankar och självskadebeteenden. Idag har jag lärt mig att se på de ljusa sidorna av livet samt lärt mig älska och stå upp för mig själv. Jag vet hur det känns att vara nere på botten. Nu vill jag hjälpa andra att se möjligheterna. Jag finns här och lyssnar på dig!

Henrik

Fokusområden:

Familjeproblematik, känslomässigt omogna föräldrar, låg självkänsla

Kort om mig:

Efter en stökig uppväxt med frånvarande förälder- och vuxenvärld har jag förstått hur mycket den stökiga uppväxten påverkat mitt liv. Jag har under åren brottats med kontrollbehov och rädsla för övergivelse, i tonåren kämpade jag också med nedstämdhet. Idag mår jag bra och har ett balanserat liv som fungerar för mig. Nu vill jag gärna erbjuda unga en stöttande och hjälpande hand, något jag saknade när jag var yngre!

Julia

Fokusområden:

Självkänsla, prestation och krav

Kort om mig:

I tonåren började jag få otillräcklighetskänslor, vilket ledde till låg självkänsla, höga prestationskrav och kontrollbehov. Efter många år av att ha försökt leva upp till en bild av hur man "ska vara" och vad man "borde ha hunnit uppnå", mår jag idag så mycket bättre genom att jag försöker lyssna på mitt hjärta och tillåta mig att vara mig själv. Något jag saknade när jag mådde sämre var någon att prata med som upplevt liknande känslor, därför vill jag nu finnas här för att lyssna på dig.

Matilda

Fokusområden:

Självhat, ensamhet och negativa tankar

Kort om mig:

Jag har olika erfarenheter av situationer som påverkat mig, bland annat självskadebeteenden, ensamhet och en negativ självbild. Jag har fått det stöd jag behövde och inser idag att jag inte är mitt mående, jag är mycket mer än så. I livet behöver vi ibland stöd av medmänniskor som lyssnar på en och det är det jag vill vara för dig!