Mail-teamet

Ellinor

Fokusområden:

Självkänsla, ensamhet och oro

Kort om mig:

Jag har länge kämpat med ångestfyllda tankar om mig själv och hur jag borde vara. Under flera år av min skoltid utsattes jag för mobbning vilket ledde till att jag förföljdes av väldigt mörka tankar och självskadebeteenden. Idag har jag lärt mig att se på de ljusa sidorna av livet samt lärt mig älska och stå upp för mig själv. Jag vet hur det känns att vara nere på botten. Nu vill jag hjälpa andra att se möjligheterna. Jag finns här och lyssnar på dig!

Carro

Fokusområden:

HBTQ+, ideal och kontrollbehov

Kort om mig:

Under flera år av min uppväxt förnekade jag att jag mådde dåligt, led av ätstörningar och lät mitt behov av kontroll styra mig i livet. Det var först när jag flyttade hemifrån som jag förstod att jag behövde hjälp, behandling och yttre stöd och jag har har under de senaste åren jobbat med mig själv för att må bra och vara på den plats jag är idag. Nu vill jag finnas här och vara det stödet för Dig.

Frida

Fokusområden:

Utmattning, prestation och ätstörningar

Kort om mig:

Med en destruktiv självbild, mitt sätt att ignorera min kropps signaler och de krav jag ställde på mig själv gjorde att jag hamnade i en utmattning. Min resa tillbaka har varit lång och jobbig. Genom att våga be om hjälp, och öppna upp inför andra människor har jag idag strategier för att hantera mina motgångar. Min strävan är att få göra skillnad, i hopp om att kunna erbjuda tid och plats för samtal.

Anna-Karin

Fokusområden:

Social ångest, prestation och ideal

Kort om mig:

När jag var yngre slet jag ont i olika sociala sammanhang. Idag har jag förstått att jag är både extrovert och introvert och insikten om att få vara både och har gjort att många situationer blivit lättare att hantera. Jag har upplevt kämpiga perioder kring mat, träning och prestation men har genom (rätt hjälp) blivit fri från dessa tankar och känslor. Idag önskar jag att alla där ute som behöver någon att prata med verkligen ska få det på sina villkor. Därför finns jag här och lyssnar på dig.

Matilda

Fokusområden:

Självhat, ensamhet och negativa tankar

Kort om mig:

Jag har olika erfarenheter av situationer som påverkat mig, bland annat självskadebeteenden, ensamhet och en negativ självbild. Jag har fått det stöd jag behövde och inser idag att jag inte är mitt mående, jag är mycket mer än så. I livet behöver vi ibland stöd av medmänniskor som lyssnar på en och det är det jag vill vara för dig!

Linnea

Fokusområden:

Självdestruktivitet, ångestproblematik och högkänslighet

Kort om mig:

Under många år har jag levt med ett självhat och en känsla av att vara annorlunda. Jag har levt med en hög press på mig själv vilket resulterat i olika destruktiva beteenden. Nu vill jag ta vara på mina erfarenheter och finnas här för dig som känner att du önskar någon som lyssnar.