Mail-teamet

Ellinor

Fokusområden:

Självkänsla, ensamhet och oro

Kort om mig:

Jag har länge kämpat med ångestfyllda tankar om mig själv och hur jag borde vara. Under flera år av min skoltid utsattes jag för mobbning vilket ledde till att jag förföljdes av väldigt mörka tankar och självskadebeteenden. Idag har jag lärt mig att se på de ljusa sidorna av livet samt lärt mig älska och stå upp för mig själv. Jag vet hur det känns att vara nere på botten. Nu vill jag hjälpa andra att se möjligheterna. Jag finns här och lyssnar på dig!

Matilda

Fokusområden:

Självhat, ensamhet och negativa tankar

Kort om mig:

Jag har olika erfarenheter av situationer som påverkat mig, bland annat självskadebeteenden, ensamhet och en negativ självbild. Jag har fått det stöd jag behövde och inser idag att jag inte är mitt mående, jag är mycket mer än så. I livet behöver vi ibland stöd av medmänniskor som lyssnar på en och det är det jag vill vara för dig!

Julia S

Fokusområden:

Självkänsla, prestation och krav

Kort om mig:

I tonåren började jag få otillräcklighetskänslor, vilket ledde till låg självkänsla, höga prestationskrav och kontrollbehov. Efter många år av att ha försökt leva upp till en bild av hur man "ska vara" och vad man "borde ha hunnit uppnå", mår jag idag så mycket bättre genom att jag försöker lyssna på mitt hjärta och tillåta mig att vara mig själv. Något jag saknade när jag mådde sämre var någon att prata med som upplevt liknande känslor, därför vill jag nu finnas här för att lyssna på dig.

Clara

Fokusområden:

Ensamhet, självkänsla och högkänslighet

Kort om mig:

Jag har alltid varit extra mottaglig för intryck runt omkring mig såsom ljus, ljud och människors energier. Förr visste jag inte hur jag skulle hantera intrycken och blev därmed lätt överbelastad och kunde känna starka känslor av nedstämdhet, ensamhet och otillräcklighet. På senare år har jag lärt mig hantera intryck genom att lära känna mig själv och mina behov. Till dig som har det kämpigt just nu vill jag att du ska veta att du inte är ensam i detta. Tillsammans blir vi starkare.