Bli företags-sponsor

Vad roligt att du vill bli en av dem som sponsrar Tilias verksamhet. Vi är väldigt måna om att hitta en lösning som innebär ett givande samarbete både för er och för oss. Nedan ser ni de sponsorpaket som finns för 2022 med olika nivåer och innehåll.

Vi har inget övre tak för vad ditt företag kan gå in och sponsra oss med. Vill ditt företag bidra till Tilia med en summa över de befintliga sponsor-paketen kallas ni huvudsponsor. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakt: hej@teamtilia.se


SPONSORPAKET 2022

Platina

Summa: 100 000 kr*

Diamant

Summa: 50 000 kr*

Guld

Summa: 30 000 kr*

Silver

Summa: 10 000 kr*

Brons

Summa: 5 000 kr*

*Ditt företag blir sponsor från det datum pengarna kommer in på Tilias Bankgiro och ett år framåt.

I samtliga paketen ingår

  • Diplom
  • Medlemsbrev
  • Exponering av ert företags logga på Tilias webbplats här.  
  • Tilias logga till er hemsida samt rätt att använda vår logga i digitala sammanhang
  • Mailsignatur “Vi backar Tilia”
  • I paketen guld, diamant och platina ingår även en föreläsning hos ert företag med Tilia samt ett tack till ert företag på denna hemsidas startsida (i sidfot). Du får dessutom möjligheten att ge ett uttalande på Tilias tack-sida

Har ni egna idéer och tankar så diskuterar vi gärna fram en lösning tillsammans med er.

Här kan du läsa mer om våra fantastiska befintliga sponsorer!


Jag kom första gången i kontakt med Tilia för några år sedan och fick ta del av det fantastiska jobb och stora insats som de gör. Jag berördes starkt av den värme och vilja att göra gott och att hjälpa som finns i denna organisation/förening.

Den press som våra unga idag utsätts för är ibland gränslös och en stor bidragande orsak till psykisk ohälsa. Det är så viktig att det finns dedikerade människor som arbetar på flera plan med denna problematik. Tilia är en förebild inom detta arbete!

Vi på Yogayama Sjöstaden är helt övertygade om att yoga kan vara ett fantastiskt verktyg för oss alla att använda för att må bättre. I denna hektiska och mycket prestationsinriktade värld vi lever i behöver vi öva på att stanna upp. Yoga kan hjälpa oss att hitta den balans som är så viktig för att vi ska kunna navigera oss fram i vår vardag.

När jag nu driver en yogastudio känns det självklart att försöka bidra, genom att erbjuda yoga som en del i en helande process.

Vi ser mycket fram emot att få vara en liten del av Tilia.

/Pernilla Birging, VD Yogayama Sjöstaden