Donera

Du kan alltid Swisha eller sätta in en gåva direkt till vårt Bankgiro alternativt köpa någon av våra produkter. Din gåva går direkt till den löpande verksamheten med fokus på att inte stänga ner stödverksamhet när unga behöver oss vuxna som mest!

Det kan låta simpelt, men att finnas kvar och att lyssna är det vi ser att unga vi kommer i kontakt med har störst behov av. Vi har räknat ut att en chattkonversation idag kostar 130 kronor. Det innefattar kostnad för rekrytering, utbildning, samordning, handledning och kvalitetssäkring samt kostnad för chattverktyget.

Varje chattkonversation gör skillnad! Välj belopp och betalningsmetod i formuläret nedanför, sen är du med och gör skillnad.

Fler sätt att stötta oss:

  • Betala via swish, 123 170 71 81, märk betalningen “gåva”.
  • Betala till Bankgiro 151-1013, märk betalningen “gåva”
  • Du kan också stötta genom ett besök i Tiliashoppen
  • Bli månadsgivare här.

“Tack vare er vågar jag sakta tro på mig själv igen.”

– Stödsökande efter avslutad chatt


Att bidra till Tilia

Tilia är en ideell förening* som är beroende av bidragsgivare. Alla gåvor gör stor skillnad för oss och möjliggör de projekt vi vill genomföra för barn och ungas psykiska hälsa. Du kan enkelt vara med genom att skänka en gåva till ett projekt som är aktuellt just för stunden eller till den löpande verksamheten genom ovan.

*Föreningens ekonomi granskas av revisor och vi redovisar samtliga intäkter via Årsrapporter. Senaste Årsrapport 2022