Bli månadsgivare

En av våra tydligaste grundvärderingar är att det är ungas röster vi ska lyssna på. Som månadsgivare är du med och hjälper ungas röster att få höras och bli lyssnade på. Det gör du genom att stötta både vår stödjande verksamhet och vårt förändringsarbete.

Vi tror inte att det finns tydliga gränser mellan att vara vuxen, ung och barn men av praktiska skäl har vi ändå valt att sätta en gräns där vi hänvisar dig som är över 30 år till att bli månadsgivare. Den som är under 30 år kan Bli medlem gratis här. Om du vill och har möjlighet är vi såklart tacksamma om du också vill bli månadsgivare även om du är under 30.

Varför månadsgivare och inte medlem?

Eftersom Tilia är en idéell förening har en som medlem rösträtt vid årsmötet. I Tilia vill vi att den rösträtten ska vara reserverad för ungas röster så att vi kan forma och utveckla verksamheten efter deras önskemål och kloka tankar.

Vill du som är över 30 vara med och bidra till föreningen inifrån tar vi tacksamt emot en ansökan om att bli volontär.

Hur blir jag månadsgivare?

Det kan låta simpelt, men att finnas kvar och att lyssna är det vi ser att unga vi kommer i kontakt med har störst behov av. Vi har räknat ut att en chattkonversation idag kostar 130 kronor. Det innefattar kostnad för rekrytering, utbildning, samordning, handledning och kvalitetssäkring samt kostnad för chattverktyget.

Varje chattkonversation gör skillnad! Välj belopp och betalningsmetod i formuläret nedanför, sen är du med och gör skillnad.