Insta live, Zoom & Yoga online

Torsdagar 19.00-20.00

Insta-live ojämna veckor. Zoom jämna veckor.

INSTA-LIVE V 1, Lisa och Hannah. Tema: Kroppens signaler – hur kan vi lyssna på vår kropp.

ZOOM V 2, Lisa och Hannah. Anmälan, se nedan. Tema: Forts Kroppens signaler – hur kan vi lyssna på vår kropp.

Schemat uppdateras löpande.


Insta-live

Så här går det till! Leta upp oss på Instagram, där heter vi ”teamtilia”. Du kommer att se att vi är inloggade genom att vår logga blir röd och en liten ”live-symbol” syns. Håll utkik här på vår hemsida och på sociala medier där vi delar information om nästa sändning. När du väl är inne håller vi, i form av våra fina volontärer i trådarna, och tillsammans ser vi vart samtalsämnena går och hjälps åt att bli lite klokare på detta som vi kallar livet. Du väljer såklart själv om du vill delta genom att bara titta eller vara aktiv i samtalet och skriva.

Zoom

Oftast fångar Zoom-torsdagen upp samma ämne som lyfts under föregående torsdags-live, men nu med en viss fördjupning. Du behöver däremot inte ha lyssnat på live:en för att vara med på Zoom. För att delta behöver du en dator, telefon eller surfplatta. Du deltar på det sättet som känns bäst för dig. Med kamera, utan kamera, med ljud eller utan ljud (det finns ett chatt-verktyg om en vill fråga något/diskutera men inte vill prata med ljud). För gruppens trygghet är det ett önskemål att vi alla säger hej till varandra med kamera på som inledning. Du kommer får en länk på mailen till Zoom-”mötet” senast kl. 15.00 samma torsdag. Anmäl dig senast onsdagen före aktuellt datum du vill medverka till: hej@teamtilia.se


Förhållningssätt

Insta-live & Zoom är öppna forum, därför önskar vi respekt för varandra samt den resa var och en går genom. Vi kan därför inte gå in i enskilda situationer och händelse eller ge individuellt stöd. Önskar du individuellt stöd hänvisar vi dig till chatten (där vi finns varje kväll mellan 21 – 22:30 eller mailen. Vi stöttar dig väldigt gärna här. <3


Yoga online med Yogayama Sjöstaden

Som Tilia-medlem yogar du gratis hos YogaYama Sjöstaden på klasser som erbjuds online samt utomhus på kajen. OBS! De klasser som är helt kostnadsfria är klasserna online samt de som är utomhus på kajen! Vill du gå på klasser i studion, har du som Tilia-medlem 20% rabatt för klippkort.

Julschema v. 2

Vårschema över klasserna (start vecka 3)

Anmälan: sker till hej@teamtilia.se senast 2 dagar innan aktuellt pass, ange namn och telefonnummer, samt vilket/vilka pass du vill delta på.

Så här går det till: Klasserna som läggs upp streamas (via Zoom) live från studion kl 9:00. Välj mellan att vara med direkt via länk, vilken mailas någon timme innan klassens start. En stund efter att klassen är slut (ca 1 timme) får du en ny länk via mail och där är en inspelning av klassen som kan öppnas när du vill under dagen och ta del av samma klass. Den raderas kl 22:00 på kvällen så du behöver göra klassen innan det.
Är du ännu inte medlem i Tilia? Det är gratis för alla upp till 30 år, bli medlem här!