Här finns vi

Yoga online med Yogayama Sjöstaden

Som Tilia-medlem yogar du gratis hos YogaYama Sjöstaden på klasser som erbjuds online samt utomhus på kajen. OBS! De klasser som är helt kostnadsfria är klasserna online samt de som är utomhus på kajen! Vill du gå på klasser i studion, har du som Tilia-medlem 20% rabatt för klippkort.

Sommarschema

Tiderna gäller vecka 24 – 33*.

Måndagar: Hatha ONLINE, kl. 9 – 10

Onsdagar: Vinyasa ONLINE, kl. 9 – 10

Lördagar: Yoga ute på Kajen (Kajplats 2), Hammarby Sjöstad, kl. 9 – 10

Sommarschema över klasserna finns även här!

*Med undantag vecka 30, schema här!

Anmälan: sker till hej@teamtilia.se senast 2 dagar innan aktuellt pass, ange namn och telefonnummer, samt vilket/vilka pass du vill delta på.

Så här går det till: Klasserna som läggs upp streamas (via Zoom) live från studion kl 9:00. Välj mellan att vara med direkt via länk, vilken mailas någon timme innan klassens start. En stund efter att klassen är slut (ca 1 timme) får du en ny länk via mail och där är en inspelning av klassen som kan öppnas när du vill under dagen och ta del av samma klass. Den raderas kl 22:00 på kvällen så du behöver göra klassen innan det.
Är du ännu inte medlem i Tilia? Det är gratis för alla upp till 30 år, bli medlem här! 

Tilia finns på 4 platser i landet. Verksamheten ser lite olika ut, beroende på vart vi verkar, just eftersom ungas röster fått påverka hur stödet ska se ut. Aktuell information finns via respektive lokalavdelning.*

Tilia lokalt

Tilia Östersund

Tilia Stockholm

Tilia Göteborg

Tilia Linköping

*På grund av Covid-19, pausas våra lokala aktiviteter IRL tom 2020-09-01, därefter fattas nytt beslut. Vi följer utvecklingen och Folkhälsomyndighetens riktlinjer och direktiv. 


Tilia lokalt på fler platser

Arbetet med att finnas på fler platser i landet pågår och vi hoppas kunna finna finansiering för att utöka Tilia, långsiktigt mål är att finnas i hela landet.

Saknas Tilia där du bor?

Är du intresserad av att starta Tilia lokalt där du bor? Skicka en intresseanmälan till hej@teamtilia.se. Vi kommer inte att öppna fler lokala avdelningar just nu, men tar gärna emot intresseanmälan och startar en diskussion kring möjlig start senare.