Mail-teamet

Carro

Fokusområden:

HBTQ+, ideal och kontrollbehov

Kort om mig:

Under flera år av min uppväxt förnekade jag att jag mådde dåligt, led av ätstörningar och lät mitt behov av kontroll styra mig i livet. Det var först när jag flyttade hemifrån som jag förstod att jag behövde hjälp, behandling och yttre stöd och jag har har under de senaste åren jobbat med mig själv för att må bra och vara på den plats jag är idag. Nu vill jag finnas här och vara det stödet för Dig.

Emelie

Fokusområden:

Oro, utanförskap och självkritik

Kort om mig:

Jag har brottats med känslor av otillräcklighet och upplevde att det inte fanns en plats för mig. Under lång tid höll jag mina tankar och känslor inom mig och hanterade dem genom att på olika sätt försöka förändra mig själv. Efter att jag har reflekterat över och försökt lära känna mig själv utan att döma, kan jag nu känna ett lugn i att vara jag. För mig var det värdefullt att ha människor omkring mig som trodde på mig och nu jag vill gärna lyssna och finnas här för dig.

Josefine

Fokusområden:

Nedstämdhet, ångest, social fobi

Kort om mig:

Jag fick inte den hjälpen eller den behandlingen som jag behövde när jag mådde som sämst, och det är kanske därför det har tagit så lång tid för mig att läka. Nu vill jag visa alla er fantastiska människor därute att det faktiskt finns hjälp att få och någon som lyssnar och bryr sig. Kram på er alla!

Pernilla

Fokusområden:

Ångest, utanförskap och självhat

Kort om mig:

Jag har haft ångest så länge jag kan minnas, känt att jag är annorlunda och inte riktigt passat in, någonstans. Mina tankar och känslor som jag höll för mig själv eskalerade och ledde till ett självdestruktivt beteende. Det tog mig flera år att förstå att jag faktiskt mådde så dåligt som jag gjorde, och inse att det finns hjälp att få. De senaste åren har jag jobbat på att förändra mina destruktiva tankar och beteenden, något som jag inte hade lyckats med utan stöd. Jag är glad att du hittat Tilia och hoppas att jag kan vara ett stöd för dig.

Sara

Fokusområden:

Anhörig, ångest och meningslöshet

Kort om mig:

Jag har alltid blivit utpekad som den duktiga, den smarta. Det har drivit mig till att alltid prestera i skola och på jobb. Jag blev så fokuserad på att lyckas att jag glömde bort att ta hand om mig själv och tappade all motivation. Nu har jag omvärderat vad det faktiskt innebär att lyckas för mig och jag har hittat en fin balans mellan att vara en driven person och att må bra. Jag vet hur det känns när allt är mörkt och hoppas nu kunna stötta dig som vill må bättre

Sofia

Fokusområden:

Ångest, familjeproblematik och självkänsla

Kort om mig:

Med trassliga och svåra relationer i uppväxten, både i skolan och en del inom familjen växte en låg självkänsla och självbild inom mig. Från tonåren och upp i vuxen ålder har jag levt med ångest, nedstämdhet och känslan av att inte duga som jag är. På olika sätt och med olika verktyg har jag nu lärt mig leva med och hantera min ångest och jag vet att jag är bra precis som jag är.