Mail-teamet

Amanda L

Fokusområden:

Ångest, HBTQ+ och självdestruktivitet

Kort om mig:

Jag kände aldrig att jag passade in någonstans, jag hade mycket ångest och trodde aldrig att jag skulle kunna må bra igen. Jag trodde jag skulle drunkna i ångest och vände hatet inåt istället med destruktiva handlingar. Idag mår jag bra och har lärt mig att tycka om mig själv som jag är.

Frida

Fokusområden:

Självkänsla, ångest och ätstörningar

Kort om mig:

Länge var ätstörningar och ångest en del av min vardag. Någonstans när allt var som värst insåg jag att jag inte ville ha det så i resten av mitt liv. Idag vet jag att det blir bättre, det kan ta tid men livet kan till och med bli ganska fint till slut

Henrietta

Fokusområden:

Ältande/grubblande, sömnstörningar och självmedkänsla

Kort om mig:

Med alldeles för höga krav på mig själv inom alla olika områden i livet kom mitt psyke ur balans, redan som tonåring. Mitt liv bestod av självhat, nedstämdhet, oro, sömnstörningar och panikattacker. En känsla av att inte räcka till, inte vara bra nog. Efter mycket om och men står jag här idag och är min egna bästa vän. Vi bråkar visserligen ibland - men det är ju en del av livet.

Ida

Fokusområden:

Självkänsla, oro och ätstörningar

Kort om mig:

Under många år var jag en slav under mina egna tankar som styrde mig in i nedstämdhet. Jag saknade någon att vända mig till i vardagen. Nu många år senare har jag byggt en trygg självkänsla att luta mig tillbaka på och känner att jag har verktygen för att ta hand om och vara snäll mot mig själv. Jag lyssnar och stöttar gärna dig! 

Jenny

Fokusområden:

Ensamhet, självkänsla och ångest

Kort om mig:

Jag har levt med ångest och otillräcklighets känslor så länge jag kan minnas, vilket har lett till stora svårigheter bland både vänner, familj, och skola. Idag så har jag lärt mig att hantera det, och jag mår bra i mig själv och med mig själv tack vare att jag jobbat med min självkänsla.

Josefine R

Fokusområden:

Nedstämdhet, ångest, social fobi

Kort om mig:

Jag fick inte den hjälpen eller den behandlingen som jag behövde när jag mådde som sämst, och det är kanske därför det har tagit så lång tid för mig att läka. Nu vill jag visa alla er fantastiska människor därute att det faktiskt finns hjälp att få och någon som lyssnar och bryr sig. Kram på er alla!

Josephine J-W

Fokusområden:

Ångest, ätstörningar, nedstämdhet

Kort om mig:

Oro och ångest har i många år styrt och begränsat mitt liv och mina möjligheter. Efter flera depressioner och självskadebeteenden har jag med stort stöd lyckats uppnå mål som jag aldrig trodde att jag skulle uppnå. Idag är det bara jag som bestämmer över mitt liv, inte ångesten.

Kajsa A

Fokusområden:

HBTQ+, krav och ideal

Kort om mig:

Under lång tid satte jag höga krav på mig själv och klandrade ofta mig själv för saker som egentligen inte var mitt fel. Det ledde till att jag kände mycket ångest och utvecklade olika självdestruktiva beteenden. Efter att ha jobbat mycket med min självkänsla känner jag mig idag trygg i mig själv och trivs väldigt bra med livet. Nu vill jag finnas här och lyssna på dig!

Louise K

Fokusområden:

Ångest, nedstämdhet och ideal

Kort om mig:

Sedan jag var liten har mitt självvärde varit starkt kopplade till mina prestationer och utseende. Jag har förstått att det handlat om en strävan efter att duga, men med mina höga krav på mig själv ledde denna strävan till ett självdestruktivt beteende, ätstörningar och ännu mer ångest. Idag vet jag att livet blir bättre om man lovar sig själv att aldrig ge upp och att livet är värt att kämpa för.

Sofia A

Fokusområden:

Ångest, familjeproblematik och självkänsla

Kort om mig:

Med trassliga och svåra relationer i uppväxten, både i skolan och en del inom familjen växte en låg självkänsla och självbild inom mig. Från tonåren och upp i vuxen ålder har jag levt med ångest, nedstämdhet och känslan av att inte duga som jag är. På olika sätt och med olika verktyg har jag nu lärt mig leva med och hantera min ångest och jag vet att jag är bra precis som jag är.