Våra föreläsare

Om föreläsningarna

Kom och häng med oss en stund om kvällen, för tillsammans är man mindre ensam. <3
Du kan läsa mer om våra föreläsare och vad de kommer att prata om nedan.

Kostnad? Alla föreläsningar är öppna och kostnadsfria.

Länk? Du kan ansluta via länk (finns nedan) direkt eller maila oss på hej@teamtilia.se så skickar vi länken.

Hur funkar det? Vi kör våra föreläsningar via Zoom webbinarium, så när du loggar in syns du inte och det finns inga krav på att du behöver delta utan tanken är att du bara ska få möjlighet att lyssna i lugn och ro. Vill du ställa frågor kommer dem in till oss anonymt, så svarar vi dig under eller efter föreläsningen.

Kommande föreläsningar sommar 2024

  • Isak, 28/5 kl. 19 – 20. Länk här
  • Teresa, 28/6 kl. 19 – 20. Länk här
  • Jannica, 16/7 kl. 19 – 20. Länk här
  • Julia, 6/8 kl. 19 – 20. Länk här

Kommande föreläsningar hösten 2024

  • Teresa, 18/9
  • Isak, 20/10
  • Jannica, 19/11
  • Julia, 3/12

Jannica, 42 år, Stockholm

Jannica föreläser kring olika delar av hennes liv och erfarenhet av psykisk ohälsa. Hon pratar bland annat om hur hon hittat sin väg i livet trots motgångar. Hon föreläser även kring hur hon förhållit sig till samhällets ideal och normer, för att dessa inte ska inverka på hennes psykiska hälsa negativt.

Julia, 29 år, Kalmar

Julia föreläser om att ha brottats med mycket negativa tankar kopplat till oro, tvivel och stress. Att fastna i känslan av att inte kunna påverka dem och försöka fly. Samtidigt som andra såg en glad person, beskriver hon att hon aldrig vila från sitt huvud. I sin föreläsning delar Julia med sig av hur hon lärde sig att vara snällare mot sig själv och se sina tankar och känslor som en hjälp i att förstå sina behov.

Isak, 26 år, Uppsala

Isak föreläser om hur han när han mådde dåligt inte hade någon kunskap om vad psykisk ohälsa var och hur det i sin tur påverkade hans förmåga att kunna sätta ord på känslorna och be om hjälp för sitt mående.

 

Teresa, 26 år, Göteborg

Teresa föreläser om sina erfarenheter av att lära känna sina egna behov, stärka sin självkänsla och självomsorg. Teresa pratar även om normer, krav och ideal som på olika sätt inverkat på hennes känsla av självvärde.